Опис
Какао-боби, що використовуються, вирощені в регіоні Wasala (Вассала) в Нікарагуа. Ця високогірна територія знаходиться неподалік природного парку Босавас, який ЮНЕСКО оголосив біосферним заповідником Bosawas (Босавас) у 1997 році. Какао-боби ретельно вирощуються групою захоплених та дуже відданих своїй справі фермерів на їхніх невеликих фермах, розміром приблизно 3 га. Результатом їхньої кропіткої роботи є елегантне та м’яке какао з приємними нотками квіток лимона, ананаса, фундука, апельсина та жасмину. Ноти лимона, апельсина, квітів та горіхів.
Дмитрий –
Приятный ягодно-фруктовой аромат, вкус с легкой кислотностью, приятно горький с маслянистой текстурой
Евгений –
По плотности и маслянистости почти приближается к Blanxart 95%