Опис
Зовнішність Інжиру в шоколаді
Лаконічна прямокутна коробочка, в якій нудиться цілий кілограм задоволення! У кожної з цукерок власна вакуумна обгортка – вона зберігає індивідуальний смак ласощів і уберігає незвичайну форму від пошкоджень під час подорожі з Іспанії.
Душа цукерок Rabitos Royale
Усередині цього ніжного творіння інжир Calabacita. Спочатку він насичувався соком до апогею зрілості. Потім провів 2 виснажливі дні і 2 тяжкі ночі в тортурах зневоднення. Свій рідкий нектар він перетворив на тягучу насолоду, а потім дозволив кондитерам наповнити себе делікатним кремом із трюфелю та шоколаду під запашним лікерним соусом. Щоб надати досконалих контурів цієї крихкої композиції, зверху її покривають тонким шаром гіркого чорного шоколаду.
Внутрішній світ Rabitos Royale є унікальним:
- Інжир сухий – 45%,
- Мус із трюфелю в лікері – 40%,
- Шоколадний ганаш – 54% какао,
- Шоколадна оболонка – 15%.
Походження Інжиру в шоколаді Rabitos Royale
- Тип ласощів: Інжир у чорному шоколаді
- Автор: Productos La Higuera S.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Естремадура
- Розфасовка: Картонна коробка
- Вага: 145 г
Про бренд Rabitos Royale
Rabitos Royale – справжній солодкий делікатес із Іспанії. Натуральний в’ялений інжир, усередині якого нудиться ніжний трюфельно-шоколадний крем, зверху оповитий глазур’ю із чорного шоколаду. Унікальний десерт з’явився 30 років тому і досі залишається поза конкуренцією.
Торгова марка належить сім’ї Нієва, яка у 1989 році заснувала компанію La Higuera. Плоди для цукерок збирають на власних плантаціях у Касересі, а лікер, який входить до складу крему, роблять за секретним сімейним рецептом.
Для Rabitos Royale використовують особливий сорт дрібного інжиру, який вирощують лише в іспанському містечку Альмоарін. Відрізнити ці цукерки можна за маленьким закрученим шоколадним хвостиком на верхівці, індивідуальною вакуумною упаковкою для кожної фіги і презентабельною картонною коробкою. Подвійна упаковка – необхідний захід для того, щоб під час транспортування жоден інжир не втратив форму і не втратив шоколадний завиток.
У складі цукерок лише натуральні інгредієнти. У них немає пальмової олії, глютену, підсилювачів смаку. Це самостійний десерт, який також добре доповнює сирну тарілку та відмінно поєднується із солодкими винами.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.