Опис
Зовнішність Інжиру в шоколаді Rabitos Royale
По дві на тиждень чи всі 16 за один присід? Мабуть, друге. Розтягнути це шоколадне задоволення надовго вище за людські сили, за зусилля і задоволення своя цін, іноді це неможливість встояти перед спокусою. Кожна цукерка має свою упаковку. Обгортка зберігає індивідуальний смак ласощів та захищає від пошкоджень під час турне з Іспанії.
Душа Інжиру в шоколаді Rabitos Royale
Інжир Calabacita всередині цього ніжного створення піддали виснажливим тортурам. Коли він досяг вершини зрілості, його віддали на поталу спекотному іспанському сонцю. Після 48 годин увяливания солодкий сік перетворили на тягучий нектар. Його змішали з шоколадним кремом, трюфелем та запашним лікером. Щоб надати досконалих контурів тендітної композиції, зверху її покрили тонким шаром гіркого чорного шоколаду. Внутрішній світ Rabitos Royale унікальний:
- Інжир сухий – 45%,
- Мус із трюфелю в лікері – 40%,
- Шоколадний ганаш – 54% какао,
- Шоколадна оболонка – 15%.
Походження Інжиру в шоколаді Rabitos Royale
- Тип ласощів: Інжир у чорному шоколаді
- Автор: Productos La Higuera S.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Естремадура
- Розфасовка: Картонна коробка
- Вага: 252 г
- Ціна: 725 грн
Про бренд Rabitos Royale
Rabitos Royale – справжній солодкий делікатес із Іспанії. Натуральний в’ялений інжир, усередині якого нудиться ніжний трюфельно-шоколадний крем, зверху оповитий глазур’ю з чорного шоколаду. Унікальний десерт з’явився 30 років тому і досі залишається поза конкуренцією.
Торгова марка належить сім’ї Нієва, яка у 1989 році заснувала компанію La Higuera. Плоди для цукерок збирають на власних плантаціях у Касересі, а лікер, який входить до складу крему, роблять за секретним сімейним рецептом.
Для Rabitos Royale використовують особливий сорт дрібного інжиру, який вирощують лише в іспанському містечку Альмоарін. Відрізнити ці цукерки можна за маленьким закрученим шоколадним хвостиком на верхівці, індивідуальною вакуумною упаковкою для кожної фіги і презентабельною картонною коробкою. Подвійна упаковка – необхідний захід для того, щоб під час транспортування жоден інжир не втратив форму і не втратив шоколадний завиток.
У складі цукерок лише натуральні інгредієнти. У них немає пальмової олії, глютену, підсилювачів смаку. Це самостійний десерт, який також добре доповнює сирну тарілку та відмінно поєднується із солодкими винами.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.