Опис
Органічний шоколад – найкращий вибір
Для виробництва високоякісних плиток з органічного шоколаду компанія Meybona використовує лише найкращу органічну сировину з контрольованих регіонів із органічним землеробством.
Плитки з органічного шоколаду не містять соєвого лецитину та консервантів і постійно контролюються та сертифікуються органом із сертифікації органічних речовин DE-ÖKO-001.
Відібрані інгредієнти, потужний смак какао, делікатна текстура та насичені післясмак перетворюють кожну плитку з органічного шоколаду на справжню смакову сенсацію.
Почніть свою какао-подорож і насолоджуйтесь!
Про компанію Meybona
Meybona є сімейною компанією з майже 100-річною традиціями та досвідом виробництва шоколаду. Ретельно відібрані інгредієнти, перевірені рецепти та відданість наших працівників – основа високоякісних плиток шоколаду. Meybona пишається тим, що є однією з небагатьох компаній, які до цього часу виробляють свій шоколад традиційним способом «Від какао-бобу до плитки шоколаду». Досвідчені шоколат гарантують, що шоколад проходить процес «коншування» протягом 24–48 годин. Сильний та неповторний смак какао, делікатні форми плиток та велика різноманітність насичених відтінків смаку – результат нашої великої пристрасті до шоколаду.
Коншування шоколадної маси
Після змішування та подрібнення шоколадна маса піддається коншируванню – інтенсивному вимішування при високих температурах. Коншування – це досить тривалий (до 24 годин) процес, в результаті якого з шоколадної маси випаровується зайва волога, випаровуються залишки дубильних речовин, а тверді частинки какао округляються. Консистенція шоколаду при цьому стає одноріднішою, а смак більш ніжним, «таючим». Після обробки шоколадної маси в неї вносять компоненти, що залишилися, передбачені рецептурою: какао-масло і лецитин – для розрідження маси і оптимізації її виливки у форми; натуральний ароматизатор (ванілін) – для надання шоколаду тоншого, вишуканого аромату.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.