+38097-992-70-80

Молочний шоколад Meybona Papua New Guinea 100 г

Цена 87 грн.

Продано: 0. Возможно это прекрасное шоколадное изделие - новинка и его еще не успели купить, станьте первым ценителем!

Чудовий молочний шоколад для любителів солодкого шоколаду. Походження какао з Папуа Нова Гвінея

Немає в наявності

Артикул: Я00058996 Категорія:

Опис

Шоколад Meybona Single Origings – Справжній смак шоколаду з різних регіонів зростання.

Какао – це стрижень смаку шоколаду. Кожен регіон дає какао-бобам свої характерні відтінки смаку та аромату, іноді відмінність дуже разюча, як наприклад у вині чи каві. Тому шоколад Meybona Single Origings пропонує повну палітру смаку різних регіонів. Відчуйте різницю! Шоколад Meybona Single Origings – ваша подорож по світу какао. Вибери свій улюблений смак!

Про компанію Meybona

Meybona є сімейною компанією з майже 100-річною традиціями та досвідом виробництва шоколаду. Ретельно відібрані інгредієнти, перевірені рецепти та відданість наших працівників – основа високоякісних плиток шоколаду. Meybona пишається тим, що є однією з небагатьох компаній, які до цього часу виробляють свій шоколад традиційним способом «Від какао-бобу до плитки шоколаду». Досвідчені шоколат гарантують, що шоколад проходить процес «коншування» протягом 24–48 годин. Сильний та неповторний смак какао, делікатні форми плиток та велика різноманітність насичених відтінків смаку – результат нашої великої пристрасті до шоколаду.

Коншування шоколадної маси

Після змішування та подрібнення шоколадна маса піддається коншируванню — інтенсивному вимішуванню при високих температурах. Коншування – це досить тривалий (до 24 годин) процес, в результаті якого з шоколадної маси випаровується зайва волога, випаровуються залишки дубильних речовин, а тверді частинки какао округляються. Консистенція шоколаду при цьому стає одноріднішою, а смак більш ніжним, «таючим». Після обробки шоколадної маси в неї вносять компоненти, що залишилися, передбачені рецептурою: какао-масло і лецитин – для розрідження маси і оптимізації її виливки у форми; натуральний ароматизатор (ванілін) – для надання шоколаду
більш тонкого, вишуканого аромату.

Додаткова інформація

Вага 100 g
Розміри 18 × 8 × 1 cm
Бренд

Походження какао

Вид шоколаду

Вміст какао

Країна

Особливості

Органічний сертифікат

Вид виробу

Смак

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Молочний шоколад Meybona Papua New Guinea 100 г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Часто задаваемые вопросы:

🍫 Как осуществляется упаковка?

Все шоколадные изделия упаковываются так, чтобы уменьшить влияние температуры окружающей среды. Перед отправкой они хранятся в прохладном месте, оборачиваются стрейч пленкой и упаковываются в картонную коробку. Это дает возможность полностью избежать влияний перепадов температур.

🍫 Как быстро осуществляется доставка?

В течение дня происходит обработка заказов и если нет каких-то особых условий, то посылка по Новой почте отправляется на следуюущий день утром. Доставка на ваше отделение Новой почты происходит согласно расписанию компании, но в большинстве случаев это на следующий день. Доставка на отделение УкрПочты примерно 2-3 дня. Justin – согласно графику компании (1-2 дня).