Опис
Шоколад Meybona Single Origings – Справжній смак шоколаду з різних регіонів зростання.
Какао – це стрижень смаку шоколаду. Кожен регіон дає какао-бобам свої характерні відтінки смаку та аромату, іноді відмінність дуже разюча, як наприклад у вині чи каві. Тому шоколад Meybona Single Origings пропонує повну палітру смаку різних регіонів. Відчуйте різницю! Шоколад Meybona Single Origings – ваша подорож по світу какао. Вибери свій улюблений смак!
Про компанію Meybona
Meybona є сімейною компанією з майже 100-річною традиціями та досвідом виробництва шоколаду. Ретельно відібрані інгредієнти, перевірені рецепти та відданість наших працівників – основа високоякісних плиток шоколаду. Meybona пишається тим, що є однією з небагатьох компаній, які до цього часу виробляють свій шоколад традиційним способом «Від какао-бобу до плитки шоколаду». Досвідчені шоколатьє гарантують, що шоколад проходить процес «коншування» протягом 24–48 годин. Сильний та неповторний смак какао, делікатні форми плиток та велика різноманітність насичених відтінків смаку – результат нашої великої пристрасті до шоколаду.
Коншування шоколадної маси
Після змішування та подрібнення шоколадна маса піддається коншируванню — інтенсивному вимішуванню при високих температурах. Коншування – це досить тривалий (до 24 годин) процес, в результаті якого з шоколадної маси випаровується зайва волога, випаровуються залишки дубильних речовин, а тверді частинки какао округляються. Консистенція шоколаду при цьому стає одноріднішою, а смак більш ніжним, «таючим». Після обробки шоколадної маси в неї вносять компоненти, що залишилися, передбачені рецептурою: какао-масло і лецитин – для розрідження маси і оптимізації її виливки у форми; натуральний ароматизатор (ванілін) – для надання шоколаду більш тоншого, вишуканого аромату.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.