Опис
Свіже завезення!
Про цукерки Інжир у молочному шоколаді солона карамель Rabitos Royale Salted Caramel
У цукерок Rabitos Royale у чорному шоколаді існує величезна маса шанувальників, які надихають створення нових смаків, нових експериментів і нових творінь. Як щодо злегка солоного карамельного впливу на ваші смакові рецептори?
Якщо інжир у чорному шоколаді з класичним бренді – це сама витонченість шоколадної вишуканості, то інжир у шоколаді солена карамель Rabitos Royale Salted Caramel – теплий і лукавий смак.
Кожен ідеально висушений інжир заповнений мусом із солоної карамелі та молочного шоколаду, а потім покритий ще більш молочним шоколадом! Сама досконалість смаку!
Про бренд Rabitos Royale
Rabitos Royale – справжній солодкий делікатес із Іспанії. Натуральний в’ялений інжир, усередині якого нудиться ніжний трюфельно-шоколадний крем, зверху оповитий глазур’ю з чорного шоколаду. Унікальний десерт з’явився 30 років тому і досі залишається поза конкуренцією.
Торгова марка належить сім’ї Нієва, яка у 1989 році заснувала компанію La Higuera. Плоди для цукерок збирають на власних плантаціях у Касересі, а лікер, який входить до складу крему, роблять за секретним сімейним рецептом.
Для Rabitos Royale використовують особливий сорт дрібного інжиру, який вирощують лише в іспанському містечку Альмоарін. Відрізнити ці цукерки можна за маленьким закрученим шоколадним хвостиком на верхівці, індивідуальною вакуумною упаковкою для кожної фіги і презентабельною картонною коробкою. Подвійна упаковка – необхідний захід для того, щоб під час транспортування жоден інжир не втратив форму і не втратив шоколадний завиток.
У складі цукерок лише натуральні інгредієнти. У них немає пальмової олії, глютену, підсилювачів смаку. Це самостійний десерт, який також добре доповнює сирну тарілку та відмінно поєднується із солодкими винами.
Що таке солона карамель (Salted Caramel)?
Спочатку Солена карамель – це просто карамельна цукерка, вкрита морською сіллю. Таке поєднання було популяризовано французьким шеф-кухарем П’єром Герме у 1990-х роках, він створив солону мигдальну печінку з начинкою з карамелі. Відразу ж тенденцію підхопили американські кухарі, які почали змішувати морську сіль із різними солодощами, включаючи карамель та шоколад.
Популярність цукерок солона карамель призвела до буму створення інших кондитерських виробів, таких як солоне карамельне морозиво, тістечка, кокосові горіхи та ароматизована кава. Така шалена популярність призвела також до появи солоної карамелі не тільки в ресторанах та великих спеціалізованих магазинах, але навіть у маленьких бакалійних магазинчиках, кавових лавках та кіосках з морозивом.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.